2.6.11



El proper dissabte dia 4 de juny es celebra la FESTA DE L'ART A LES GALERIES.

De 17 a 24 hores es podran visitar les galeries i participar de les activitats que aquest any ofereixen amb un denominador comú: homenatge al Japó.
Des de les disset hores i fins a mitjanit, les galeries participants posaran en pràctica diferents activitats nipones. L'objectiu és mostrar el recolzament al país asiàtic, que després dels desastres naturals soferts el passat mes de març està vivint moments molt difícils. Seguint les pautes que l'art forma part de la història de la humanitat i que el seu llenguatge és universal aquest any la sensibilitat japonesa entrarà amb tota la seva influència estètica a les galeries d'art de Catalunya.
Les galeries d'art catalanes volen acostar-se al públic familiar amb un contingut lúdic i alhora participatiu. Una de les novetats d'aquesta edició 2011 és la possibilitat de poder seguir diàriament tots els preparatius de la Festa de l'art a les galeries a través de la pàgina web de l'Associació (art) catalunya i de les xarxes socials Facebook i Twitter.

http://www.facebook.com/festadelart ...
http://twitter.com/ #! / festadelart
http://www.articula.info/noticias.php

No hay comentarios:

Publicar un comentario