27.3.08





El sentiment i la llunyania de l´art - Gabriel Rigo, Núria Guinovart, Natxo Arteta - Galería Maragall

Gabriel Rigo, Núria Guinovart, Natxo Arteta

Del 27 de març al 15 d´abril, 2008

Inauguració 27 de març a les 19:30h.

Sobre l’art contemporani, recentment Jean Clair (conservador del Centre Pompidou, 1975-89, director del Musée Picasso, 1989-2005) ha afirmat: “L’art d’avui és banal com la vida que portem”

Fent ressò d’aquestes paraules, la Galeria d’Art Maragall respon amb una exposició que reivindica el debat estètic amb tres dels seus artistes.

“El sentiment i la llunyania de l’art” dóna títol a la mostra, i és que l’art és un sentiment remot, atàvic. Petjada d’un esdevenir espiritual, perviu des de les mans i escapa de tot allò que usurpa la seva memòria.

L’art és substància enamorada, nascuda a l’albor de la humanitat i el seu batec és una presència plena de virtud per a la mirada contemplativa. Per tot això, els “pintors heterogenis i singulars d’avui” s’enfronten a la banalitat de l’art contemporani denunciada per Jean Clair, que és ara el comissari de l’exposició de la Pedrera “Zoran Music”.

La mostra està formada per diverses obres originals que combinen pintures treballades amb oli o acrílic sobre tela o fusta, depenent de l’autor, de temàtica tant abstracta com figurativa

galeria@maragallart.com





No hay comentarios:

Publicar un comentario